Voldsom soloulykke vender bil om på taget

En mand er kørt væk med ambulance efter kortvarigt at have været fastklemt i sin bil som følge af en soloulykke

Politiet havde tilfældigvis en patruljevogn meget tæt på. Betjentene kunne derfor være hurtigt til stede. Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

1 af 3

Østjyllands Politi fik lørdag klokken 16.15 en anmeldelse om en soloulykke vest for Grenaa, der har sendt bilen rullende om på taget.

Østjyllands Politi fortæller, at personen kortvarigt sad fastklemt efter ulykken, der skete på Kastbjergvej. Han er siden blevet kørt væk med ambulance.

Læs også VIDEO: Vanvidsbilist overhaler mellem biler og krydser midterrabat

- Vi havde en patrulje kun to minutter derfra, så vi kunne næsten være der samtidig med uheldet. Vi havde også en indsatsleder i nærheden, men patruljeni nærheden kunne være der hurtigt, og det var rigeligt, siger Jens Henrik Jensen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.

Vi er ikke ved at efterforske derude, men vi undersøger selvfølgelig, om han har været påvirket.

Jens Henrik Jensen, vagtchef hos Østjyllands Politi

Vejen var kortvarigt lukket af som følge af ulykken. Det skulle give plads til at frigørelsesfolkene kunne arbejde på at få manden ud.

Trafikuheldet skete på Kastbjergvej på det nordlige Djursland. Foto: Local Eyes

- Jeg ved ikke i øjeblikket, om der er vidner til uheldet. Vi er ikke ved at efterforske derude, men vi undersøger selvfølgelig, om han har været påvirket, siger Jens Henrik Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Mandens tilstand er fortsat ukendt.

Læs også Politiet efter stenkast fra motorvejsbro: Tal med jeres børn