Unge overfaldet på åben gade

Politiet leder efter vidner efter afstumpet vold

Foto: Google Maps

Tre teenagere fra Grenaa blev i nat ofre for et voldsomt overfald på åben gade midt i byen.

Ifølge Østjyllands Politi kom de tre unge - to kvinder og en mand - gående ad Østergade, da de kort før kl. 01.30 blev passet op af tre mænd på Østergade.

De tre mænd gik umotiveret til angreb på de unge, der blev overfaldet med slag og spark.

De tre ofre er alle 18 år gamle og bor i lokalområdet. Kort efter overfaldet anmeldte de episoden til politiet.

- Ofrene har fået en del hævelser og noget rødmen efter overfaldet. De har sikkert også et blåt øje. De unge er dog ikke kommet alvorligt til skade, siger politiets vagtchef til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet efterlyser vidner

To af overfaldsmændene har et mellemøstligt udseende. Den ene er mellem 18 og 22 og er kraftigt bygget. Han er kronraget og 165-170 cm høj. Under overfaldet var han iført en sort dynejakke og en hættetrøje.

Den anden af gerningsmændene med et mellemøstligt udseende er 20-25 år og 185-190 cm høj. Han har en almindelig kropsbygning, brun hud og kort sort hår. Han talte dansk med accent. Under overfaldet var han iført en grøn dunvest, der havde en anden farve på skuldrene. Han bar en kasket med et "M" på.

Den sidste af de tre overfaldsmænd havde et dansk udseende og en almindelig kropsbygning. Han har brunt kruset hår, er 170-175 cm høj og var iført en blå dynejakke samt jeans.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på tlf. 114.