Ulykke med fastklemt: Motor og gearkasse flået ud af bil

Beredskab og Sikkerhed i Grenaa blev torsdag aften kaldt ud til en ulykke med en fastklemt bilist. Modpartens bil havde mistet både motor og gearkasse

Beredskab og Sikkerhed rykkede ud til stedet klokken 18.12, og omtrent 20 minutter senere var den fastklemte mand skåret fri. Foto: Per Øxenholt

To biler stødte torsdag aften sammen ikke langt fra bygrænsen ved Hemmed i retningen mod Bønnerup.

Beredskab og Sikkerhed i Grenaa blev kaldt ud til ulykken, hvor én af de to mænd involveret i ulykken sad fastklemt med sine fødder og ben.

Læs også 150 bigballer i brand ved Memphis Mansion i Randers

Den anden mands bil havde mistet både motor og gearkasse, der var blevet flået ud af bilen og blev fundet 50 meter væk fra ulykkesstedet.

Beredskab og Sikkerhed rykkede ud til stedet klokken 18.12, og omtrent 20 minutter senere var den fastklemte mand skåret fri.

Årsagen til ulykken, der skete på landevejen Hemmedvej, vides endnu ikke.

Læs også Par røg i slagsmål på gaden: Fløj gennem butiksrude

- Der er en bilinspektør på stedet lige nu, der skal finde ud af, hvordan det præcis er foregået. Vi ved kun, at bilerne er kørt sammen, og at 20 procent af den ene bils forende har strejfet den anden, siger indsatsleder Bruno Alexander fra Beredskab og Sikkerhed i Grenaa.

Imens er de to mænd kørt på skadestuen. Indsatslederen er ikke bekendt med omfanget af deres skader, men deres tilstand skulle ikke være alvorlig.