Tiltale: Kvinde voldtaget og mishandlet med dartpile

18-årig blev holdt fanget, presset ind i hundebur og slået med kosteskaft, flaske og poolstave, lyder tiltale. En usædvanlig grov sag ifølge anklageren

Sagen kommer for ved Retten i Randers til april. her går anklagemyndigheden efter at straffe de fire tiltalte med fængsel. En af dem risikerer forvaring.

Et timelangt mareridt udspillede sig i august for en 18-årig kvinde. Med flasker, dartpile, kosteskaft og billardkøer blev hun mishandlet, ligesom hun blev udsat for voldtægt af særlig farlig karakter.

Sådan lyder anklagen mod tre mænd og en kvinde. De er alle tiltalt for grov vold, voldtægt og trusler mod den 18-årige.

Det er en usædvanlig grov sag på grund af sagens farlige karakter.

Birgitte Ernst, senioranklager, Østjyllands Politi 

- Det er en usædvanlig grov sag på grund af sagens farlige karakter, fortæller senioranklager Birgitte Ernst hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

I anklageskriftet fremgår det, at den 18-årige kvinde blev holdt fanget fra klokken 03 og frem til klokken 8.00 den 9. august i Allingåbro i det nordlige Djursland.

I løbet af de fem timer blev hun på et tidspunkt holdt fast på et poolbord, mens en af de tiltalte - en 25-årig mand - angiveligt voldtog hende.

De mange uhyrligheder er ifølge anklageskriftet sket i Allingåbro. Foto: Google Maps

Brugte dartpile mod kvinden

Mens hun skreg og gjorde modstand, blev en kniv holdt mod hendes hals. Bagefter blev en klud eller lignende stukket i halsen på hende, lyder det i anklagen.

Læs også Rikke sørger for julemaden til 320 hjemløse

Den unge kvinde blev også udsat for mishandling. På et tidspunkt blev hun skubbet eller sparket ind i et hundebur. Her blev hun ifølge tiltalen slået utallige gange med et kosteskaft.

De fire tiltalte skal også have stukket hende med dartpile og kastet pilene efter hende. Mindst én dartpile ramte kvinden i hånden.

Går efter forvarring

Uhyrlighederne er beskrevet i punktform i anklageskriftet. Her lyder det også, at kvinden blev brændt med en cigaret og fik hældt spiritus i munden på så voldsom en måde, at en tand knækkede.

Sagen adskiller sig fra andre sager, ved at der er rejst tiltale mod fire personer. Samtlige forhold har de begået i forening.

Birgitte Ernst, senioranklager, Østjyllands Politi 

De tiltalte er tre mænd på 25 år, 22 år og 17 år samt en 24-årig kvinde. De har i løbet af de fem timer angiveligt også truet kvinden med, at hun ville blive begravet levende og få klippet både fingre og tæer af.

- Sagen adskiller sig fra andre sager, ved at der er rejst tiltale mod fire personer. Samtlige forhold har de begået i forening, siger Birgitte Ernst. 

Læs også Dreng og mand anholdt for uhyggeligt overgreb på Djursland

Forbrydelserne er ifølge anklageskriftet foregået i en ejendom i Allingåbro på Djursland.

Anklagemyndigheden går efter at straffe de fire tiltalte med fængsel. En af dem risikerer forvaring.

Sagen kommer for ved Retten i Randers til april.