Tang på menuen

Fremtidens store spise fra havet

Tang udgør allerede i dag en stor del af de fødevarer, som udgør danskernes spisevaner. For eksempel Mayonnais, kakao og is.

Og i fremtiden bliver der ikke mindre tang på menuen.

- Det er en ressource, som vi udnytter alt alt for lidt i Danmark, men det kommer vi til, siger Lone Mouritsen, forskningskonsulent på Havets Hus i Grenaa til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I dag var der på Kystvejens Hotel konference om netop tang - selvfølgelig med masser af tang til dagens frokost.

Tang indeholder masser af sund omega 3 fedtsyre samt masser af mineraler og vitaminer. Samtidig er det kaloriefattigt.

Se et kort tv-indslag øverst på siden.

restaurant

Politiet om udskældt regel: - Vi laver ikke stikprøver

Lea Wermelin

Efter sag i Mols Bjerge - GPS-halsbånd og droner kan forhindre flere udsultede dyr

IMG_6110

play Knud er tilbage på værtshus: - Man kommer lidt ud af ensomheden

557e8bc2-a63c-4d11-89b9-a1287f5b2460

Minister erklærer sig igen parat til at fjerne udskældt minutregel – men der skal noget andet i stedet

Hadsten gadeløb Chris Froome

Legendarisk event aflyst – fremtiden er usikker

solceller.jpg

play Politikere går imod borgmester i sag om omdiskuteret solcellepark

Dagens mest læste