Stor røgudvikling ved brand i en ejendom på Djursland

Lørdag eftermiddag er der udbrudt brand i en ejendom ved Grenaa på Djursland

Brandfolk i gang med at slukke branden på en ejendom på Slemmingvej vest for Grenaa. Foto: Local Eyes

15 brandfolk fra Beredskab og Sikkerhed er lørdag eftermiddag i gang med at slukke en brand på en ejendom på Slemmingvej vest for Grenaa.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 13.09 og rykkede hurtigt ud til ejendommen, der både rummer bolig og virksomhed.

Læs også Brand på en terrasse i højhus ved Bruuns Galleri

- Da vi ankom, var der kraftig røg i hele taget, og kort tid efter brød flammerne igennem, og det er det meste af tagetagen, der er brand i. Der er også en lille virksom på stedet, men selve værkstedet har ikke taget skade, siger Bruno Alexander, der er indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed.

00:32

VIDEO: Her kan du se video af slukningsarbejdet. Videoen er filmet af Local Eyes.

Luk video

Han fortæller, at brandfolkene forsøger at begrænse skaderne, så det kun er selve taget, der udbrænder. 

- Vi er i gang herude nu, og det kommer nok til at tage det meste af eftermiddagen, før vi er færdige med slukningsarbejdet, siger Bruno Alexander.

Røg generede trafikken på Hovedvejen

I forbindelse med branden opstod der en masse røg, som generede trafikanterne på Hovedvejen, der løber fra Grenaa mod Randers.

I alt var 15 brandfolk tilkaldt for at slukke branden på en ejendom på Slemmingvej vest for Grenaa lørdag eftermiddag. Foto: Øxenholt foto

- Trafikanterne på Hovedvejen ved Kirial var generet af røgen fra branden, men røgen er drevet over nu, så den generer ikke trafikken længere, siger Martin Christensen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.

Læs også Et ton korn gik op i røg: Politiet spærrede veje på havn

Han fortæller, at den tætte røg ved Hovedvejen ikke var skyld i nogen ulykker, og at ingen personer er kommet til skade ved branden.

Årsagen til branden er endnu ukendt.

Videoen i denne artikel er vilmet af Local Eyes. Du kan se mere video fra dem her.

Slemmingvej ligger vest for Grenaa ikke langt fra Hovedvejen mellem Grenaa og Randers. Foto: Google Maps