Skatere indtager Grenaa Havn

Gode chancer for, at de lokale unge får deres egen bane

I fremtiden får de unge på Norddjurs sandsynligvis mulighed for at lave kickflips, boardslides og andre skateboard-tricks på en nyetableret bane på Grenaa Havn.

Norddjurs Kommune ønsker at leje sig ind i en hal på havnen, hvor der skal laves en række faciliteter for de lokale skatere.

Kommunen skal betale i alt 300.000 kr. plus moms for at leje sig ind i hallen, der ejes af Erhvervsparken A/S. Aftalen løber i tre år, hvis den bliver en realitet.

Det er meningen at hallen skal administreres af de lokale ungdomsklubber i samarbejde med de unge.

Hvis planerne skal realiseres, kræver det dog, at de lokale politikere finder flere penge end det, der allerede er bevilget.

Se: Skaterbane til Silkeborg

- Der er allerede afsat penge til ramper og indretning af hallen. Jeg håber, der er politisk vilje til at finde de sidste penge. Det er et supergodt projekt, siger medlem af børne- og ungeudvalget i Norddjurs Kommune Niels Basballe (S) til tv2oj.dk.

Økonomiudvalget tager stilling til sagen på et møde i morgen, tirsdag. Ifølge Niels Basballe betyder projektet meget for en række unge i lokalområdet.

- Vi skal have et rigtigt skatercenter her i Grenaa. Det tror jeg, der er basis for. Også mange udefra vil anvende skateboardbanen.

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning