Sandstrande og flot natur: Ferieø har fundet deres nye købmand

Efter en søgningsproces har Anholt fundet frem til deres nye brugsuddeler, der skal styre øens eneste supermarked.

Søgningen er indstillet og flagene er fundet frem. Anholt har fundet deres nye brugsuddeler.

Det er ikke et job som alle andre, der har været på høj kant. Anholt er Danmarks mest isolerede ø med kun ét helårs supermarked. Og den nye chef i butikken bliver Gitte Thun Steffensen, der overtager jobbet fra Helle Rossen.

- Jeg havde faktisk lidt kig på den, dengang Helle blev ansat, men der var jeg i job. Og så tænkte jeg nah… det kan være, at der kom en anden god gang, siger Gitte Thun Steffensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Og den gode gang blev nu. 

Bor allerede på øen

Anholt ville for de fleste være en stor omvæltning. Øen ligger nemlig tre timers færgetur fra Grenaa, og der er kun 136 fastboende.

Men for Gitte Steffensen er det ikke nyt. Hun har nemlig boet på øen de sidste seks år, hvor hun primært har arbejdet på færgen, der forbinder Anholt med fastlandet. Hendes forhold til Anholt går dog endnu længere tilbage.

- Min tilknytning til øen er, at vi har holdt meget ferie herover, både min mand og mig. Også før, vi lærte hinanden at kende, siger hun.

Og det nye job som brugsuddeler passer hende helt perfekt.

- Det er egentlig i forhold til at arbejde med mennesker og salg, og det er sådan noget, jeg gerne vil, siger Gitte Steffensen.

Og hvis du sidder derhjemme og drømmer om, at det en dag kan blive dig, der skal være Anholts brugsuddeler, så kan det godt have lange udsigter. Gitte Steffensen har i hvert fald ikke planer om at skulle ud af jobbet foreløbigt.

- Det er i hvert fald mit mål at blive der, indtil jeg skal på pension.