Politiet jagtede dieseltyve

Ung mand anholdt efter biljagt

Foto: Colourbox

En 35-årig mand fra Litauen blev natten til fredag anholdt efter en biljagt nær Allingåbro på det nordlige Djursland. Politiet mistænker manden for at ville stjæle brændstof.

Østjyllands Politi modtog kl. 01.25 en anmeldelse om, at en bil med litauiske nummerplader kørte hasarderet på Grenåvej.

Da en patruljevogn ankom til stedet, forsøgte føreren af bilen i første omgang at stikke af. Efter en kort biljagt lykkedes det dog betjentene at anholde den 24-årige mand bag rattet.

Ifølge et vidne havde endnu en person kort forinden forladt bilen og stukket af. Politiet undersøgte derfor området med hunde i håb at finde frem til manden. Det lykkedes dog ikke at finde ham.

I den litauiske bil fandt betjentene forskelligt udstyr til tyveri af benzin og diesel. Ifølge politikommissær Vagn Martinussen blev der fundet dunke med dieselolie samt en haveslange.

- Den 24-årige mand fra Litauen bliver formentlig løsladt snart. Først skal vi dog lige have hans identitet fastslået, siger politikommissæren til TV 2 | ØSTJYLLAND.