Musiker er taget på en dags 'omsorgs-turné': - Det er livsbekræftende

Hele lørdagen kører musiker Anders Gantriis fra Grenå rundt på Djurslands veje for at give små, gratis koncerter til beboere på opholdssteder, plejehjem og bosteder.

Musiker Anders Gantriis fra Grenå afholder lørdag ni små koncerter på Djursland, hvor han besøger beboere på opholdssteder, plejehjem og bosteder for at give dem en ekstra god oplevelse i coronatiden. Foto: Carsten Sørensen

Anders Gantriis fra Grenå har været musiker i snart 30 år. Hvert år spiller han mange koncerter, men for tiden er dét sat på standby grundet coronavirus - undtagen denne lørdag.

Hele dagen i dag er han nemlig taget på en 'omsorgs-turné' på Djursland, hvor han med sin guitar og vokal giver beboere på opholdssteder, plejehjem og bosteder en gratis koncertoplevelse.

Jeg savner at komme ud at spille, og så tænkte jeg, at jeg samtidig kunne gøre en god gerning for dem.

Anders Gantriis, musiker, Grenå

- Jeg savner at komme ud at spille, og så tænkte jeg, at jeg samtidig kunne gøre en god gerning for dem. Og så kan jeg godt lide at udfordre mig selv, siger Anders Gantriis til TV2 ØSTJYLLAND.

Anders Gantriis oplyser, at alle koncerterne afholdes efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Foto: Carsten Sørensen

En dag, der ikke ligner alle andre i coronatiden

På de 12 timer, som lørdags-turnéen varer, skal musiker Anders Gantriis nå at spille ni små koncerter for beboerne og personalet.

Han fortæller, at kalenderen hurtigt blev booket op, og at beboerne og personalet har taget godt imod koncertoplevelsen.

- Det er fantastisk, og det er livsbekræftende, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Jeg håber, de får en dejlig dag i solskinnet, og at de får en dag, der ikke ligner alle de andre her i coronatiden.

Anders Gantriis, musiker, Grenå

- Jeg håber, de får en dejlig dag i solskinnet, og at de får en dag, der ikke ligner alle de andre her i coronatiden, siger han.

Musiker Anders Gantriis oplyser, at alle koncerterne afholdes efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Læs også VIDEO: Rockband elsker at lave musik, bare ikke lige nu: "Det er satme kedeligt"