Mænd sigtet for hjemmerøveri og mere end 20 andre forbrydelser

To mænd er anholdt og sigtet for en lang række forbrydelser

Østjyllands Politi har mandag anholdt to mænd på 23 og 27 år, som sigtes for mere 20 forskellige forhold.

De er blandt andet sigtet for indbrud, hjemmerøveri, brugstyveri, vold, trusler, overtrædelse af våbenloven samt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

- De er blevet anholdt efter længere tids efterforskning, hvor vi fandt frem til, at de ville være i Randers mandag klokken 10.30, hvor vi så kunne anholde dem. Det foregik udramatisk, siger politikommissær Peter Bay Jensen fra Østjyllands Politi.

Hjemmerøveri

De to mænd er blandt andet sigtet for at have begået et hjemmerøveri på Djursland den 16. oktober klokken 19.00. Her opsøgte de to mænd angiveligt en person, som de via vold og trusler tvang til blandt andet at hæve og aflevere 15.000 kroner.

Ifølge politiet har de to mænd i nogle af forholdene arbejdet sammen med en anden mand, som blev anholdt tidligere på efteråret, hvor han blev varetægtsfængslet mistænkt for et røveri begået i Risskov ved Aarhus.

Kendt af politiet

- Vi kender dem alle tre i forvejen, og de er alle tre straffet før. De er fra Grenaa-området, og det er primært her, at de har huseret, siger Peter Bay Jensen.

De to mænd på 23 og 27 år bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag ved Retten i Randers med henblik på varetægtsfængsling. Den tredje person er sigtet for nogle af forholdene, men han bliver ikke stillet for en dommer i dag, tirsdag.

OPDATERING: De to mænd på 23 og 27 år blev begge ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.