Mænd anholdt for tyveri

Tre mænd blev natten til torsdag anholdt efter mistænkelig kørsel rundt i Grenå by

Genrefoto. Foto: Colourbox

De tre mænd, der natten til torsdag, blev anholdt i Grenå, står formentlig bag flere tyverier fra biler i byen.

Østjyllands Politi modtog natten til torsdag anmeldelse fra en vågen borger om et mistænkeligt køretøj, som kørte rundt i Grenå by og lyste ind af ruderne på parkerede biler.

Mens en patruljevogn sonderede lokalområdet indløb en ny anmeldelse om nogle mænd, der luskede rundt ved et autoværksted ved Vesterport i Grenå.

Da politiet ankom forsøgte mændene at flygte, men blev standset. Da de ikke kunne redegøre for deres færden, blev begge anholdt. Efterfølgende blev en tredje mand fundet i baggården til autoværkstedet, hvor han forsøgte at gemme sig bag en skraldespand.

- Der har været en del tyverier i en del biler området. Vi har endnu ikke talt med alle forudrettede, og efterforskningen må vise, om der er sammen mellem forholdene. Men indtil videre har vi kunne koble fire af tilfældene sammen, siger Lars Skou, der står for efterforskningen.

Deanholdt er tre mænd på henholdsvis 27 og 33 år, hvoraf den ene er udlænding.

- Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 14. De to øvrige er herboende bosniere, som er løsladt, men de kan se frem til retsligt efterspil, siger Lars Schou.