Konkurshandler går viralt med sjove tekster: - Køb Putins svar på ballade

En konkurshandler ved Allingåbro har stor succes med sine alternative annoncer.

- Så er den her, Putins svar på ballade. Berlingoens onde bror Igor, Svetlanas foretrukne Balkan-bus. Den absolutte stjerne til diverse træf, bilen folk elsker at hade, men for ind i h...... Den er da sjov. 

Sådan indleder Anders Kristensen sin annonce for en gammel Lada Niva fra 1991, som han sælger på sin facebookside "Konkurshandel v/ Nørager Entreprenørforretning".

- Hvis du ser på billederne og tænker, den er sgu meget flot, så skal du kigge igen, for den er virkelig grim. Til gengæld så kører den, som den ser ud. Den er på gule plader, så der er masser af plads til Underberg og kærlighed, står der om gamle bil.

En lidt utraditionel måde at sælge sine varer på, vil nogle mene. Men ikke for ejeren af biksen, Anders Kristensen.

- Mange salgstekster bliver meget formelle, og det bliver lidt kedeligt at læse. Så kan man lige peppe dem lidt op, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Og det er kunderne tilsyneladende vilde med. Opslaget med Ladaen har i skrivende stund flere end 1000 kommentarer, hvor folk morer sig over den alternative produktbeskrivelse.

- Jeg får meget positive tilbagemeldinger, og folk synes, det er sjovt. Det er rent positive tilbagemeldinger, siger Anders Kristensen.

Sælger mere 

Anders Kristensen fortæller, at han ikke har tid til at lave sjove produktbeskrivelser på alle de ting, han sælger.

- Det er hovedsageligt køretøjer, jeg gør det ved, siger han. 

Men det burde han måske, for han mener faktisk, at de virale opslag er med til at få varerne solgt hurtigere. 

- Det sælger sådan set bedre på den måde. Efter de tre opslag, jeg lavede i fredags, er det hele blevet solgt, så det er positivt nok. siger Anders Kristensen.