Knivrøver fanget: Fremstilles i grundlovsforhør fredag

En 25-årig mandlig asylansøger fra Irak er sigtet for med en lang kniv at have truet sig til en bil i Grenaa onsdag aften

Foto: Google Maps

En 25-årig mandlig asylansøger fra Irak fremstilles fredag i grundlovsforhør sigtet for blandt andet at have truet sig til en bil på en tankstation i Grenaa sent onsdag aften. 

Østjyllands Politi oplyser, at den 25-årige mand blev anholdt torsdag eftermiddag på Grenaa Station, hvor et større politiopbud var til stede i forbindelse med aktionen. 

Læs også Knivrøver truede bilist på tankstation på Djursland

Manden var bevæbnet med en kniv, da han onsdag aften truede sig til en Citroen C5 på tankstationen F24 på Århusvej i Grenaa.

I bilen sad en 36-årig mand, der var i færd med at rengøre sin bil. Mens han sad og pudsede bilen indvendigt, kom en mand hen til ham og truede med en cirka 20 centimeter lang kniv.

Den 36-årige mand blev selvsagt forskrækket og sprang ud af bilen, hvorefter gerningsmanden tog bilen og kørte væk fra stedet.

Den 25-årige mand sigtes for ulovlig tvang, brugstyveri og overtrædelse af våbenloven. 

Derudover har manden ifølge politiet yderligere kriminalitet på samvittigheden, da han tilbage den 5. august i år nikkede en kvinde en skalle og slog hende flere gange.