Kendt østjysk købmandskæde på vej mod konkurs

Selskabet bag købmandskæden Landmad.dk har indgivet konkursbegæring, men arbejder på en løsning

Grenaa-virksomheden Landmad.dk blev lanceret for omkring to år siden med fokus på lokale østjyske varer. Arkivfoto.

Den østjyske købmandskæde Landmad.dk er på vej mod konkurs.

Selskabet skiftede i torsdags navn fra Landmad.dk ApS til Selskabet af 31. august 2017 A/S, og nu har det nye selskab indgivet en konkursbegæring. Det bekræfter stifter og direktør Louise Dolmer overfor TV2 ØSTJYLLAND.

Louise Dolmer håber på, at selskabet kan finde en løsning, så konkurs kan undgås, men hun vil ikke stille op til interview, før der er klarhed om fremtiden. 

Læs også Alle kan nu eje en bid af Landmad

'Vi arbejder på højtryk med nye mulige ejere, og det forventer vi at være færdige med i løbet af en uges tid, og så vender vi tilbage', skriver Louise Dolmer i en besked til TV2 ØSTJYLLAND. 

Grenaa-virksomheden blev lanceret for omkring to år siden med et fokus på lokale østjyske varer, der godt måtte koste en anelse mere end i supermarkederne, hvis kvaliteten var tilsvarende højere. 

Læs også Ny butik vil sælge lokale østjyske varer

Forbrugerne har taget Landmad.dk til sig, og udover webbutikken er der også åbnet flere butikker af franchise-tagere rundt omkring i landet. Disse butikker er ifølge Louise Dolmer ikke berørte af konkursbegæringen. 

02:16

Der er salg i lokalproducerede fødevarer. I så høj grad, at konceptet Landmad, der er opfundet i Grenaa, kunne åbne deres ottende butik. Landmads dagligvarebutikker er støttet af Vækstministeriet og derfor var Ministeren med ved åbningen af butikken i Aarhus. Se et tv-indslag fra 2016 her. 

Luk video