Kastet af knallert: Mand fløjet til hospitalet i kritisk tilstand

En 34-årig mand blev tirsdag fløjet til Aarhus Universitetshospital efter at have været involveret i et uheld på sin knallert. Manden er onsdag fortsat indlagt i kritisk tilstand.  

Tirsdag klokken 14.24 måtte Østjyllands Politi rykke ud til et alvorligt færdselsuheld på Mellemstrupvej i Grenaa, hvor en 34-årig mand var kommet alvorligt til skade efter at være blevet ramt af en bil på sin knallert.

Det oplyser politiet i sin døgnrapport.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at knallertføreren kom fra cykelstien på Dolmervænget og kørte frem for ubetinget vigepligt ud på Mellemstrupvej, hvor han blev ramt af en bil, der blev ført af en 27-årig mand.

- Det, der bliver forklaret af vidner og bilisten, er, at manden kommer fra cykelstien og ikke orienterer sig ordentligt. Han ser derfor ikke bilisten, der ikke har nogen mulighed for at bremse, forklarer kommunikationsrådgiver, Østjyllands Politi, Janni Lundager, til TV2 ØSTJYLLAND.

Alvorligt kvæstet

I sammenstødet blev den 34-årige kastet af sin knallert, hvorefter der gik ild i den.

- Flere personer kom hurtigt til stedet og tilbød deres hjælp. En af dem fik slukket ilden med en pulverslukker, siger Janni Lundager.

Den 34-årige mand havde fået alvorlige skader, og der blev derfor tilkaldt en lægehelikopter, som fløj den 34-årige til Aarhus Universitetshospital, hvor han blev indlagt i kritisk tilstand. 

- Der har været en bilinspektør ude og undersøge uheldet nærmere, og skal vi have fastlagt forløbet, men vi har fået et nogenlunde billede af uheldet, fortæller hun. 

Onsdag eftermiddag er manden fortsat indlagt i kritisk tilstand, oplyser politiet til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 27-årige bilist slap uskadt fra færdselsuheldet.