- Jeg tror, det er en ulv

Privat vildtkamera ved Holbæk har - måske - fanget ulven

01:00

1 af 2

Tonni Høgfeldt fra Holbæk nord for Ørsted fik sig lidt af en overraskelse, da han fornylig tjekkede sit vildtkamera. Et billede viste nemlig, hvad der ligner ulv.

- Først var jeg lidt usikker på, om det er en ulv. Men nu har flere set billedet - flere af dem jeg går på jagt med - og 99 procent er sikre på, at det er en ulv, siger han.

SE: Her er der spor efter ulve

Tonni Høgfeldt har sit vildtkamera i baghaven. Normalt er det ræve, som linsen fanger. Han smider nemlig indimellem indvolde fra slagtefår foran kameraet i håb om at få et godt billede.

- Det var overraskende, men alligevel ikke helt uventet. Jeg havde på fornemmelsen, at der er en i området, siger Tonni Høgsted.

SE: Ulvehvalpe på vej

- Det er selvfølgelig lidt skidt at have en ulv i baghaven, men det er en strejfer, så der kan jo gå lang tid, før den dukker op igen.

Billedet er taget for 14 dage siden.

Ulveekspert Thomas Secher Jensen er dog ikke så overbevist om, at dyret på billedet er en ulv.

- Jeg tør ikke kaldedyret på fotoet for ulv. Billedet af hovedet er helt uskarpt og kroppen virker lidt fed, så jeg tror mest på hund, siger Thomas Secher Jensen, der er seniorforsker på Naturhistorisk Museum i Aarhus.

I klippet øverst kan du se, hvorfor Tonni Høgfeldt mener, at det er en ulv.