J-Dag: Flere end 20 anholdte

Juleøl satte politiet på overarbejde

Foto: Carlsberg Danmark. Collage: TV2OJ

Politiet havde en travl aften og nat, da årets juleøl i aftes traditionen blev frigivet i forbindelse med den årlige J-Dag.

Ifølge Østjyllands Politi betød frigivelsen af julebryggen, at der fredag aften var ekstraordinært mange mennesker på restaurationerne i Randers, Aarhus og Grenaa.

Især i Aarhus Midtby havde politiet travlt. Her blev i alt 19 personer anholdt.

I Randers blev to-tre personer anholdt, mens flere berusede personer i Grenaa blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

- Der er sager lige fra folk, der råbte og skreg, til personer, der urinerede på gadeskilte. Andre var så berusede, at de ikke var i stand til at tage vare på sig selv, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Peter Hunniche til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge Peter Hunniche var der dog ingen alvorlige voldssager i forbindelse med J-Dag. Samtlige anholdte er blevet løsladt efter at have sovet rusen ud på politigården.

Ifølge Østjyllands Politis Specialpatrulje var der en god stemning og en god styring af begivenhederne, da julebryggen fredag aften blev frigivet.

- Dette skyldes ikke mindst et godt samarbejde med restauratører og dørmænd, som med vanlig professionalisme medvirkede til en rolig afvikling af "J-DAG", oplyser politiet.