- Hun går lidt i sine egne tanker

Debattører har svært ved at afgøre, om Anni burde få udbetalt erstatning

28:18

1 af 2

Det er meget svært at afgøre, om Anny Møller burde få udbetalt erstatning for svie og smerte efter hun blev væltet omkuld af en svingdør i SuperBrugsen i Auning og brækkede sit lårben.

Det mener alle tre deltagere i debatprogrammet Hits & Holdninger, der sendes tirsdag aften på TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Jeg synes, den er svær. Et eller andet sted, så burde hun jo få, fordi hun bliver ramt og hun vælter og det har nogle konsekvenser, men man skal jo også kunne dokumentere - er der så noget hun ikke kan?, lyder det fra René Skau Björnsson, der er centerleder, DUKH Brabrand.

På overvågningsvideoen fra butikken kan man se, hvordan hun bliver væltet omkuld, da hun skal ud af døren. Uheldet skete på trods af, at den automatiske svingdør burde stoppe ved enhver kontakt.

Efter ulykken søgte Anny Møller om erstatning for svie og smerte hos butikkens forsikringsselskab, Codan. Her har hun fået afslag.

- Når jeg ser billederne, så har jeg svært ved at se, at døren fungerer, som den skal - men det kan jo undersøges, siger Laila Lauridsen, der er ungdomspolitiker i SFU Aarhus.

- Hun går også lidt i sine egne tanker - det gør hun altså. Man er altså også nødt til at holde øje med sådan en dør, lyder det fra direktør på Herregården Gl. Estrup, Britta Andersen.

Se diskussionen om den vilde svingdør øverst i artiklen. Hele udsendelsen kan desuden ses tirsdag aften kl. 20.25.