Hajerne er populære igen

Fremgang i besøgstal i forhold til 2013

I 2013 havde Kattegatcentret i Grenaa det dårligste besøgstal siden åbningen i 1993. i 2014 er besøgstallet atter gået i vejret, og Kattegatcentret håber nu, at de har fået vendt bøtten efter nogle svære år.

I 2014 besøgte mere end 129.000 personer hajerne i Grenaa, og det er en stigning på omkring 5.000 i forhold til året inden.

- Vi er simpelthen så glade. Vi har oplevet en stigning i forhold til sidste år, men vi har også haft flere gæster, end vi havde budgetteret med, siger Bjarne Klausen, der er direktør i Kattegatcentret.

Han fortæller, at de har lavet forskellige tiltag for at få vendt bøtten.

Se: VIDEO: Lille, ny sæl

- Vi har blandt andet fået nye aktiviteter, og derudover har vi været mere aktive på de sociale medie og lavet en mere intens markedsføring, siger Bjarne Klausen.

Han mener, at hvis opturen skal fortsætte, skal kattegatcentret fortsætte med at lave nye udstillinger og nye tiltag, så de på den måde sikrer, at de bliver ved med at være et sted, som østjyder og turister fortsat vil besøge.

- Vi håber selvfølgelig på, at besøgstallet kan komme op på et par hundrede tusinde, men lige nu håber vi, at vi får tallet stabiliseret. Det kommer ikke af sig selv, men vi tror på det, siger Bjarne Klausen.