Grenaa Stadion skifter navn

Grenaa Stadion bliver til HSM Arena

Foto: FC Djursland

FC Djursland har fået ny hjemmebane - i hvert fald på papiret.

For Grenaa Stadion skifter nu navn til HSM Arena, efter FC Djursland har indgået aftale med den nye hovedsponsor HSM Industri A/S.

Det er FC Djursland, der har taget initiativ til navneforandringen, som klubben præsenterede for Grenaa Idræts Center, der står for driften af stadion for Norddjurs Kommune, og så HSM Industri A/S.

- Både HSM Industri A/S og Grenaa Idræts Center var med på den, og dermed kan vi tage det for klubben livsnødvendige sponsor-samarbejde skridtet videre og vise omverden, at vi står sammen om klubben her i byen, siger FC Djursland-direktør Ronni Didriksen.

Aftalen træder i kraft med det samme og gælder foreløbig frem til 2018, står der i pressemeddelelsen.

HSM Industri A/S er en virksomhed med speciale i levering af stål- og rørtekniske anlæg. Ejer og leder Esben Møller glæder sig til at lægge navn til et fodboldstadion.

- Formålet med navnesponsoratet er at give lidt frisk pust til den lokale sport og at få noget omtale, forhåbentligt af den positive slags. Hvis nu knejtene leverer, og holdet får vind i sejlene, så kan det måske også være, at navnet HSM Arena bliver nævnt uden for byen. Det ville være godt, siger han i pressemeddelelsen.