Grenaa Havn får ny adm. direktør

Henrik Carstensen skal i fremtiden lede en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne

Det bliver Henrik Carstensen, der tiltræder som ny administrerende direktør hos Grenaa Havn, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som direktør i Hanstholm Havn, hos Grenaa Havn vil han sammen med nuværende økonomidirektør Kirsten Schmidt træde ind i en to personers direktion.

- Henrik har stærke kommercielle og havnemæssige kompetencer. Erfaringerne fra tidligere job passer meget fint til de opgaver, som Henrik skal stå i spidsen for i Grenaa Havn. Desuden har han gode erfaringer med at blive en del af det lokale erhvervsliv, og han er en udpræget team player, hvilket er en vigtig egenskab for stillingen, da havnen har mange forskellige interessenter - både internt og eksternt, siger Jan Petersen, der er borgmester i Norddjurs Kommune og

næstformand i bestyrelsen for Grenaa Havn, i en pressemeddelelse.

Henrik Carstensen glæder sig til at komme erhvervsmæssigt hjem til Østjylland, hvor han har boet siden 1987.

- Grenaa Havn A/S er en meget alsidig havn, og jeg ser meget frem til at tage teten med at få videreudviklet de eksisterende produkter samt udvikle nye muligheder for havnen i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, siger Henrik Carstensen i meddelelsen.

Grenaa Havn har i øjeblikket vokseværk, og det giver mulighed for en udbygning af havnen med 2,5 kilometer ny kaj og en uddybning af havnen til en dybgang på 15 meter.