Grenaa er vært for inde-DM i fodbold

1500 tilskuere er lørdag samlet til danmarksmesterskaber i indendørs fodbold i Grenaa Idrætscenter

Superligaspilleren Mads Justesen, store profiler fra de næstbedste rækker og et talentfuldt østjysk hold er alle i disse timer til indendørs fodbold DM i Grenaa. For sjette gang danner det lokale idrætscenter rammen om stævnet, der blev skudt i gang lørdag eftermiddag.

- Indtil videre er alt forløbet, som det skulle. Der har været masser af tilskuere, og lige nu er der omkring 1500. De er blevet forkælet med masser af god fodbold, lyder det fra arrangøren Nikolaj Søjmark fra hjemmesiden indefodbold.dk.

Han er selv fra Grenaa og af samme grund er byens idrætscenter oplagt til at huse danmarksmesterskaberne.

- Desuden er faciliteterne i top, og folk har vænnet sig til at komme her for at følge DM. Derfor kommer der mange tilskuere i løbet af dagen, forklarer Nikolaj Søjmark.

Succes for det østjyske mandskab

Kl. 19 var alle de indledende puljekampe afviklet, og seks hold har spillet sig videre til mellemrunden. Blandt dem er et mandskab med ene af østjyske profiler.

- På holdet Grafisk ID spiller tre fra Vivild IF, en fra Randers og et par stykker fra Brabrand og Aarhus Fremad, fortæller arrangøren.

Grafisk ID skal nu spille sig blandt de to bedste i deres mellemrundepulje for at sikre sig en plads i semifinalerne. Den endelige vinder er først fundet omkring kl. 22.15, så det er i den grad et heldagsarrangement i Grenaa Idrætscenter.

Derfor kan du også stadig sagtens nå at se holdene i aktion i hallen. Ellers sendes der live fra mesterskaberne via dette link.

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai