Efter konkurs-begæring: Landmad genopstår med nye ejere

Købmandskæden Landmad får nyt liv med nye ejere, fortæller selskabet. Det sker, efter selskabet indgav en konkursbegæring i starten af måneden

Købmandskæden Landmad kører videre med nye ejere. Arkivfoto.

- Det er langtfra slut med det populære og ambitiøse Landmad. Sådan lyder det fra selskabet på de sociale medier. 

En række nye ejere har meldt sig til at drive brandet videre.

Landmads fysiske butikker drives videre, men der skal nu arbejdes på at etablere et samarbejde mellem partnerne, der ejer butikkerne, og selskabets nye ejere. Derudover vil webshoppen landmad.dk fortsætte. 

Læs også Kendt østjysk købmandskæde på vej mod konkurs

- De nye ejere har købt brandet, og alt det vi har udviklet, og det vil blive drevet videre i samme ånd som altid, siger Louise Dolmer, stifter af Landmad, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Louise Dolmer skal ikke længere være direktør, men i stedet stå for udviklingen af selskabet, at holde fast i Landmads DNA og kontakten til de små levandører. Og det passer hende ganske fint. 

- Da jeg var direktør, skulle jeg stå for en masse økonomi, budgetter og ledelse. Det får jeg lov til at slippe for nu, og jeg kan i stedet lave noget af det, jeg er allerbedst til, siger hun. 

Læs også Alle kan nu eje en bid af Landmad

Landmad.dk ApS skiftede den 31. august i år navn til Selskabet af 31. august 2017 A/S, og få dage efter indgav det nye selskab en konkursbegæring. 

Konkursbegæringen skyldtes, at det ikke var lykkedes selskabet at få de penge ind, som var nødvendige for at videreudvikle projektet. De forsøgte ellers med såkaldt crowdfunding. 

Dengang skrev stifter Louise Dolmer i en besked til TV2 ØSTJYLLAND, at der blev arbejdet på højtryk for at finde nye ejere. Og det er altså nu lykkedes.

03:02

TV2 ØSTJYLLAND lavede dette tv-indslag i forbindelse med konkursbegæringen.

Luk video

Grenaa-virksomheden blev lanceret for omkring to år siden med et fokus på lokale østjyske varer, der godt måtte koste en anelse mere end i supermarkederne, hvis kvaliteten var tilsvarende højere. 

Forbrugerne tog Landmad.dk til sig, og udover webbutikken blev der åbnet flere butikker af franchise-tagere rundt omkring i landet.