Drabssag chokerer lokalbefolkning

En drabssag med tre varetægtsfængslede har rystet et lille lokalmiljø på Djursland.

Siden torsdag har den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen været savnet, og tre personer er varetægtsfængslet for drabet på ham.

Anholdelserne af de fængslede blev foretaget i Nimtofte på Djursland. Og drabssagen har sendt rystelser gennem den lille by.

- Det er da skræmmende, at det kan ske lige herude så tæt på. Og befolkningen herude er selvfølgelig skræmte, siger brugsuddeler Lonnie Dilling Pedersen til TV2 ØSTJYLLAND.

Brugsuddeler Lonnie Dilling Pedersen håber ikke, at Nimtofte bliver associeret med drabssagen altid.
Brugsuddeler Lonnie Dilling Pedersen håber ikke, at Nimtofte bliver associeret med drabssagen altid.


quote Derudover har vi gang i rigtig mange kriminaltekniske undersøgelser på forskellige lokationer på Norddjursland.

Brian Voss Olsen, politiinspektør

Også Jobbe Larsen, der bor i Nimtofte, er påvirket af sagen. 

- Det er trist. Jeg er dybt rystet i min grundvold. Men sådan er det jo altid, for det kommer så tæt på. Det kunne jo have været en, man kendte, siger Jobbe Larsen fra Nimtofte.

Jobbe Larsen er dybt rystet over drabet.
Jobbe Larsen er dybt rystet over drabet.

Efterforskning fortsætter

- Det er forfærdeligt, det, der er sket. Vi må håbe, politiet får løst opgaven, og dem, der har gjort det må jo i spjældet. Der er ikke noget at rafle om, siger Per Andersen fra Nimtofte. 

Politiet bekræfter, at man fortsat er i gang med kriminaltekniske undersøgelser på den adresse, hvor de varetægtsfængslede blev anholdt, men vil hverken be- eller afkræfte, om den dræbte er fundet.

- Vi har fortsat vores ihærdige efterforskning, som vi reelt igangsatte i fredags, efter at vi fik anmeldelsen af den savnede Frank Nørgaard, siger politiinspektør ved Østjyllands Politi Brian Voss Olsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Den udbrændte varevogn tilhørte forsvundne Frank Nørgaard.
Den udbrændte varevogn tilhørte forsvundne Frank Nørgaard. Foto: Øxenholt Foto

- Det fortsætter vi med, og vi har intensiveret endnu mere, og vi bruger massive kræfter på den del. Derudover har vi gang i rigtig mange kriminaltekniske undersøgelser på forskellige lokationer på Norddjursland.

De fængslede er også sigtet for at have stukket ild til den dræbtes bil, som blev fundet totalt udbrændt i mandags. Den er nu fjernet af politiet, der fortsat gerne hører fra vidner.

Politiet er fortsat til stede med teknikere på den adresse udenfor Nimtofte, hvor anholdelserne fandt sted.
Politiet er fortsat til stede med teknikere på den adresse udenfor Nimtofte, hvor anholdelserne fandt sted. Foto: Privatfoto

En fjerde person blev anholdt, men løsladt ved grundlovsforhør i går, tirsdag.

Politiet var i går forbi brugsen og bad om overvågningsbånd, og brugsuddeleren håber, at byen igen bliver et roligt sted

- Vi er jo kendt for Djurs Sommerland, Lübker Golf og vores fantastiske friskole. Og det er da det, jeg håber, der kommer til at afspejle medierne igen og ikke den her drabssag, siger Lonnie Dilling Pedersen.