Daniel Carlsen: Vanvittigt de konfiskerer hårspray fra Matas

Formanden for Danskernes Parti blev torsdag afhørt af politiet i Grenaa, og er nu sigtet for brud på våbenloven

Det var en noget chokeret og oprevet Daniel Carlsen fra Danskernes Parti, der torsdag eftermiddag kom ud fra afhøring hos politiet i Grenaa. Her skulle han redegøre for uddeling af såkaldte 'asylsprays' på gågaden i Haderslev, og i samme ombæring blev politikeren så sigtet for overtrædelse af våbenloven.

- De har ransaget mit hjem, uden jeg rigtig er blevet klogere på hvorfor. Det er jo fuldstændig vanvittigt, at de konfiskerer hårspray fra Matas, siger Daniel Carlsen til tv2oj.dk.

Han er overbevist om, at der ligger noget politisk bag ransagningskendelsen og sigtelserne mod ham. Udover brud på våbenloven er Daniel Carlsen også sigtet for at overtræde racismeparagraffen i forbindelse med udleveringen af 'asylsprays'.

- Sådan som jeg har forstået det, så kommer der en retssag om sigtelsen for brud på våbenloven, men hvad der ellers skal ske, ved jeg ikke. I mine øjne tyder alt på, at det her er blevet en politisk sag, siger partiformanden.

Sagen køres af Syd- og Sønderjyllands Politi, og her ønsker man ikke at komme nærmere ind på, hvad ransagningen af Daniel Carlsens hjem har båret med sig. Dog bekræfter politiet, at han er sigtet for de to forhold, og at en ransagning har fundet sted.

For nylig blev VU Århus' lokaler raseret, inden Daniel Carlsen skulle holde oplæg der. Hør her hvad han selv sagde til den hændelse.