'Dårligste bil nogensinde' solgt til helt særlige købere

Den er grim, dårlig at køre i og nummerpladerne er polske. Alligevel var der massiv efterspørgsel på Anders Peter Lykkegaard Kristensens Fiat Panda Fire.

Brugte biler blev særdeles populære under coronakrisen, fordi det var svært at skaffe nye biler, men netop denne bil var ikke spået en stor chance på brugtbilsmarkedet. Heller ikke af sin ejer. 

Men med et glimt i øjet og en kreativ salgsteknik er det lykkedes Anders Peter Lykkegaard Kristensen, indehaver af Konkurs Handel ved Nørager på Djursland, at sælge sin Fiat Panda Fire 75 fra 1991. 

quote Så den kommer til at stå i en Fiat Panda-Stald.

Anders Peter Lykkegaard Kristensen

I sidste uge skrev TV2 ØSTJYLLAND en artikel, hvor han mildt sagt ikke gjorde meget for at sælge sin vare dyrt. 

- Det er jo den dårligste bil nogensinde produceret. Den er ikke særlig behagelig at køre i, men den er sjov. Den er så grim, at den er fed, sagde Anders Peter Lykkegaard Kristensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Solgt til særligt sted 

Artiklen og Anders Peter Lykkegaard Kristensens salgsannonce på Facebook skabte så meget opmærksomhed, at han i weekenden fik ekstra travlt. 

- Lørdag var der rigtig mange mennesker ude forbi. Det var meget positivt for at sige det pænt, siger han. 

Sådan ser Fiat'en ud indvendig
Sådan ser Fiat'en ud indvendig Foto: Privat

'Den grimmeste bil nogensinde' er nu sendt videre. De nye købere fik 7000 kroner i rabat, men så kommer Fiat Panda'en også til et helt særligt sted.

- Der kom to unge mænd fra Holstebro, der havde otte Fiat Panda’er i forvejen, men de havde ikke en på polske plader. Så den kommer til at stå i en Fiat Panda-stald. Det er jo fedt i sig selv, siger Anders Peter Lykkegaard Kristensen.

- Og så havde de ikke flere penge i budgettet. De havde lige købt en campingvogn i sidste uge, som de ikke skulle have købt, griner han.