Butik udsat for tricktyveri

To mænd byttede deres kuponer med tidligere anskaffede kuponer

Foto: Google Maps

En butik på Langgade i Vivild blev lørdag eftermiddag omkring klokken 14.30 udsat for et tricktyveri.

To mænd kom ind i forretningen for at spille på Oddset Live. De afleverede hver en udfyldt kupon ved kassen, som blev kørt igennem syv gange.

Herefter bad den ene af mændene om at få lov til at se kuponerne igennem. Han stod med kuponerne i hånden, og uden at kasseassistenten lagde mærke til det, byttede manden dem ud med nogle andre kuponer, som de havde købt i en anden forretningen til en mindre værdi.

- Det, de formår at gøre, er, på en eller anden måde at få byttet kuponerne, så de slipper for at betale for dem. Det er en typisk fremgangsmåde, de benytter, hvor de udnytter den forvirring, der bliver skabt, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Da de skulle til at betale for kuponerne, virkede deres Mastercard ikke, og de tilbød derfor, at gå ud og hæve pengene og komme tilbage til forretningen.

Det gjorde de to mænd dog ikke.

Har et østeuropæisk udseende

Østjyllands Politi har et signalement af begge tricktyve.

Den første mand beskrives som østeuropæisk af udseende, 22-25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og med kort, sort hår. Han havde desuden en en smule skægstubbe. Manden talte dansk og var iført en sort kasket, hvor der med hvid tekst stod "OBEY" på i en firkantet ramme. Han havde desuden en sort dynejakke på med hvid tekst på venstre side af brystet, blå jeans, lysegrå sneakers med hvid sål og en fingerring på ringfingeren på sin højre hånd.

Den anden mand beskrives også som østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han havde kort hår og var brun i huden. Han talte dansk og var iført en sort kasket med teksten "DG", han bar en langærmet, blå-sort hættetrøje, hvor der med hvid skrift på brystet stod "Peak Performance", han havde sorte jeans og et sort bælte, sorte sneakers med hvid kant.

Et vidne havde derudover bemærket en ramponeret, blå Peugeot 406 med noget det, der muligvis var terninger i vinduet. Registreringsnummeret startede med A.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde frem til de to tricktyve, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon: 114.