Boligsalget stiger i Syddjurs

I 2015 formidlede ejendomsmæglerne 43 procent flere handler i forhold til boligsalget i 2014

Syddjurs Kommune ligger i top fem over de danske kommuner, hvor hussalget steg mest sidste år, og det er blandt andet i Ugelbølle og Rønde, at etfamiliehuse går som varmt brød. Køberne er fortrinsvis familier, der går på husjagt i nærheden af storbyen Aarhus.

- Det har været et fantastisk år i 2015. Det skyldes, at vores område er blevet billigt sammenlignet med priser inde i Aarhus, og når der er stor prisforskel, så får folk lyst til at flytte fra Aarhus til vores område. Derudover har vi kun et kvarters kørsel til Skejby, og vi har rigtig gode skoleforhold med videre. Det har gjort, at folk har fået øjnene op for, at Syddjurs er et godt sted at bo, fortæller Michael Lykke Sørensen fra Nybolig i Ebeltoft.

Hussalget går godt

Omvendt kniber det med hussalget i Norddjurs Kommune, hvor der ikke har været nogen udvikling i hussalget overhovedet, og det bringer det nordlige Djursland ind på top fem over de steder, hvor det går mest trægt.

- Priserne har været underdrejet i Syddjurs, som de har været i Norddjurs, og prisforskellen til Norddjurs er ikke stor nok endnu. Når der er lidt større forskel, får folk øjnene op for Norddjurs, men afstanden ind til Aarhus vil gøre salget sværere i Norddjurs fremadrettet end det vil gøre i Syddjurs, lyder det fra Michael Lykke Sørensen.

Se hele interviewet med Michael Lykke Sørensen i ovenstående video.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere