Bo er ikke set siden torsdag: Fund bekymrer politiet yderligere

Østjyllands Politi har fundet forsvundne Bo Overgaards knallert tæt ved Randers Fjord. Nu frygter man, at han er i vandet.

51-årige Bo Overgaard er ikke set siden torsdag. Nu er hans knallert fundet tæt på Randers Fjord. Foto: Privat / Google Maps

Mandag aften blev den 51-årige Bo Overgaard fra Ørum Djurs efterlyst af politiet, efter ingen havde hørt fra ham siden i torsdags. Gårsdagens eftersøgning gav et nyt spor i sagen.

Det bekymrer os selvfølgelig yderligere, at den er fundet så tæt på vandet.

Jens Rønberg, Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fandt nemlig sent mandag aften den forsvundnes PGO HOT knallert på Voer Færgevej, hvor færgen sejler fra Voer til Mellerup over Randers Fjord.

Vidner har fortalt politiet, at knallerten blev set fredag morgen, og at den har stået der lige siden. Stedet er over 30 km fra Bo Overgaards hjem i Ørum.

- Det er helt oppe ved udmundingen af Randers Fjord. Det bekymrer os selvfølgelig yderligere, at den er fundet så tæt på vandet, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Jens Rønberg, til TV2 ØSTJYLLAND.

Signalement

Bo Overgaard beskrives som:

  • 51 år gammel
  • 180-185 cm høj
  • Kraftig af kropsbygning
  • Har brunt, kort hår
  • Muligvis iført en refleksvest, som han har på, når han kører på sin knallert

 

Kilde: Østjyllands Politi

Leder igen tirsdag

Hundepatruljerne ledte efter Bo Overgaard mandag aften og fandt knallerten efter et tip fra en borger. I nat holdt man pause på grund af mørket.

- Nu skal vi have taget en beslutning om, hvordan vi leder i dag. Vi opfordrer stadig folk til at kigge efter ham – især i områderne omkring bopælen i Ørum og fundet af knallerten ved fjorden, siger Jens Rønberg.

Læs også Politiet bekymret for Bo – er ikke set i fire dage

I første omgang er Østjyllands Politi gået i gang med at søge efter Bo Overgaard med hundepatruljer og med en båd fra Falck i fjorden ved Voer Færgested.

Politiet er massivt til stede ved Randers Fjord, hvor der både bliver ledt med hunde og betjente i Voer Færgested og på fjorden med en båd fra Falck.  Foto: Øxenholt foto

Bor i støttebolig

Mandag aften lød det fra politiet, at den forsvundne har for vane at køre lange ture på sin knallert, men han plejer altid at lægge en seddel med sin destination.

Bo Overgaard bor i en støttebolig og får besøg af hjemmeplejen et par gange om ugen.

Bo Overgaard bor i Ørum Djurs et godt stykke fra fundet af knallerten ved Randers Fjord.  Foto: Google Maps

- Sidst der var nogen, der besøgte ham, var for fire dage siden, og de eneste elektroniske spor vi kan finde på ham indtil videre, er fire dage gamle, sagde vagtchefen ved Østjyllands Politi, Stig Heidemann, mandag til TV2 ØSTJYLLAND.

De pårørende slog derfor alarm og involverede politiet i den 51-åriges forsvinden.

Har du oplysninger i sagen, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.

01:19

VIDEO: Politikommissær Chris Rose fra Østjyllands Politi fortæller her, hvordan der søges efter den forsvundne i dag. Han frygter også for, at Bo Overgaard er endt i vandet. 

Luk video