Auning føler sig snydt af DR

Aflyser lokal Grand Prix-fest i Auning

Foto: Bjarne Bergius Hermansen (DR)

Der var lagt op til et brag af en Grand Prix-fest i Auning lørdag d. 26. januar i forbindelse med Dansk Melodi Grand Prix i Herning. 

Festen skulle foregå i Magasinhallerne på Gl. Estrup, og de to tidligere Grand Prix-vindere Jakob Sveistrup og Sidsel Ben Semmane skulle være med til at sætte gang i den lokale fest.  

Sammen med seks andre byer var Auning nemlig blevet udnævnt som medværtsby, og ifølge de lokale arrangører stillet i udsigt at være en aktiv del af showet i Herning.

- Vi havde en forventning om, at vi skulle have et arrangement med direkte tv og omstilling til festen i Auning, siger Gitte Johansen formand for Musikforeningen Tråd til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Men nu har de syv medværtsbyer fået at vide, at de har misforstået projektet, og at det kun vil være muligt at følge showet fra Herning på en storskærm hos de syv medværtsbyer.

- Alle syv byer har forstået det på den samme måde, og vi har betalt et ret stort beløb til et eventbureau, som står for arrangementet for DR. Nu har vi i Auning valgt at tage konsekvensen og aflyse arrangementet, siger Gitte Johansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hos DR ønsker man her til aften ikke at udtale sig i sagen. Her vil man først undersøge sagen nærmere.

I Auning har arrangørerne solgt 300 billetter, og fra på mandag vil det være muligt at få sine penge tilbage, hvis man har købt billet til arrangementet. 

- Det er enormt ærgeligt, og vi føler os snydt af DR. Vi håber dog, at vi kan få vores penge tilbagebetalt af DR, siger Gitte Johansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.