44-årige Christian i spidsen for Norddjurs Kommune

Christian Bertelsen er ny kommunaldirektør i Norddjurs Kommune

På et ekstraordinært møde onsdag var det en enig kommunalbestyrelse i Norddjurs Kommune, der besluttede, at Christian Bertelsen skal være ny kommunaldirektør og dermed stå i spidsen for kommunens 3.500 ansatte.

- Vi får med Christian en kommunaldirektør, der er bredt funderet i kommunale forhold, - bl.a. kommunens opbygning og funktion. Han har også erfaring med at arbejde i et tæt samspil mellem det administrative og politiske niveau. Han har derudover solid erfaring indenfor økonomi og personaleledelse, siger Jan Petersen (S), borgmester i Norddjurs Kommune, i en pressemeddelelse.

Christian Bertelsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Skive Kommune. Inden det har han blandt andet været personale- og udviklingschef i Esbjerg Kommune.

- Som vicekommunaldirektør har Christian varetaget mange eksterne funktioner og interesser. Disse erfaringer vil vi kunne bruge i udviklingen af Norddjurs Kommune både som erhvervskommune og som bosætningskommune. Christian er analytisk stærk, fagligt velfunderet og dygtig til at skabe gode relationer. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham, og jeg er sikker på, at han på bedste vis vil udvikle Norddjurs i samarbejde med kommunalbestyrelsen, medarbejdere og borgere, siger Jan Petersen.

Christian Bertelsen begynder i sit nye job efter sommerferien, og den første tid skal bruges på at lære organisationen og kommunen at kende. 

Efter borgmester Jan Petersens (S) tale, havde Christian Bertelsen ordet.
Efter borgmester Jan Petersens (S) tale, havde Christian Bertelsen ordet.

- Jeg glæder mig selvfølgelig meget til at møde alle de dygtige medarbejdere i Norddjurs Kommune, og også til at skabe resultater og bruge min erfaring fra Skive Kommune, som på mange måder minder om Norddjurs. Det kan for eksempel være at tiltrække nye borgere, skabe optimale rammer for erhvervslivet og bidrage til, at Norddjurs’ by- og landområder fortsat spiller godt sammen og styrker hinanden, siger Christian Bertelsen og fortsætter:

- At skabe resultater sammen med politikere, borgere, medarbejdere, erhvervs- og foreningsliv i samspil med vores nabokommuner ser jeg meget frem til. Sammen med Business Region Aarhus og Region Midtjylland skal vi udvikle Norddjurs som en del af et stærkt Østjylland i vækst.

Christian Bertelsen afløser dermed Jesper Kaas Schmidt på posten som kommunaldirektør i Norddjurs. Jesper Kaas Schmidt er nemlig blevet ny kommunaldirektør i Randers Kommune.  

kupdrgbdlsjhvtiimusm

Fangevogter, sygeplejerske eller flygtning: Nu har du chancen for at spille med i ny film om Hvidstengruppen

AstraZeneca

AstraZeneca-vaccinens fremtid afgøres onsdag

20210413161112343_1000

Aarhusiansk ejer forsvarer Nemlig.com - men ser med stor alvor på kritik

Grøn Koncert

Grøn Koncert annoncerer koncerter til sommer - tre er i Østjylland

IMG_9700

Se omdiskuteret historisk bygning blive revet ned

Ikea Skejby Aarhus IKEA

IKEA frygtede at blive overrendt - men det blev langt fra tilfældet

Dagens mest læste