25 år med Lars Lilholt: Kun anden gang med dårligt vejr

I et kvart århundrede har Mejlgård Slot dannet ramme om en koncert med Lars Lilholt, og hvert år er vejret altid et tema

01:32

Det regner med koncerter og festivaler i Østjylland, og netop regnen spiller altid en afgørende rolle for de udendørs af slagsen. Det er således også tilfældet for håndboldklubben Nørre Djurs HKs koncerter med Lars Lilholt på Meilgård Slot.

Her har det danske koryfæ nu spillet i 25 år i træk, og kun en gang tidligere har regnen ramt slottet under koncerten. Indtil i år.

Når vi får nye medlemmer i klubben, får de at vide, at det altså ikke er nok bange at betale kontingent og spille håndbold.

Karen Margrethe Fogh Nielsen

- Det har tit regnet op til, men det er intet problem, for det bliver tørvejr i aften, lød det under forberedelsen fra en af de 150 frivillige fra håndboldklubben, Per Pedersen.

Gammeldags bondeklub

Desværre holdt hans profeti ikke helt stik. Regnen stilnede lidt af efter at have regnet kraftigt, men tørvejr var det nu ikke helt ved slottet på Djursland.

Alligevel så publikum ud til at nyde musikken. Arrangementet lykkes kun med en stor frivillig indsats fra Nørre Djurs HK.

Læs også VIDEO: Her sejler kæmpe russisk atomubåd forbi Samsø

- Når vi får nye medlemmer i klubben, får de at vide, at det altså ikke er nok bange at betale kontingent og spille håndbold. Vi er en gammeldags bondeklub, hvor der skal arbejdes, og alle hjælper hinanden, siger en anden af de frivillige, Karen Margrethe Fogh Nielsen.

Koncerten er så også med til at sikre uundværlige indtægter til håndboldklubben.

Du kan se et indslag lavet før selve koncerten øverst på siden.