18-årig anholdt og sigtet for at have stiftet brand

En ny person er anholdt og sigtet for at have stiftet en brand i Ørsted natten til tirsdag

Foto: Øxenholt foto

Tirsdag aften blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for bevidst at have stiftet en brand på Rougsøvej i Ørsted. Branden skete natten til tirsdag i en etageejendom.

Ved branden reddede fire personer sig ud af ejendommen. Der var sket store skader på bygningen, og beboerne er genhuset. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden er opstået på en repos på første sal.

Læs også To personer anholdt efter voldsom brand

- Vi får nogle oplysninger og kommer på sporet af denne 18-årige mand. Ud fra nogle forklaringer og efterforskninger, så bliver han anholdt, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 18-årige mand er fra lokalområdet, men om han bor i ejendommen eller har forbindelse til nogle af beboerne i ejendommen vil politiet ikke oplyse.

  Foto: Google Maps

Den 18-årige mand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers.

Han er nu varetægtsfængslet i 4 uger i surrogat på en psykiatrisk afdeling. Han tog ikke stilling til skyldsspørgsmålet og kærede ikke kendelsen.

I går, tirsdag, kunne Østjyllands Politi fortælle, at de havde anholdt en kvinde og en mand i forbindelse med branden. Men disse to personer blev løsladt efter et forhør. Om de stadig er sigtet vil politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt.