Mød Din Mad: Gedeost

I det bakkede landskab mellem Skanderborg og Horsens ligger Tebstrup økologiske gedosteri med smuk udsigt til Ejerbavnehøj. Her græsser det lille mejeris 500 geder på store marker, så de kan levere mælk til gårdens osteproduktion.
Udgivet 28. november 2012

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.