Mød Din Mad: Fjerkræ

På Gothenborg ved Them producerer Lars og Lone Hedegaard økologisk fjerkræ. Vi skal en tur ud på marken til kalkunerne og gæssene. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet eller velfærd. Hverken for dyr eller mennesker.
Udgivet 7. november 2012

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.