Kvalitetsmayonnaise er den store passion

På Samsø er to gode venner gået sammen om en fælles passion - nemlig at lave kvalitetsmayonnaise med smag af øens gode råvarer. De to kokke begyndte i et lille, beskedent lokale, men efterspørgslen er allerede så stor, at de har svært ved at følge med. I dag skal der blandt andet produceres aspargesmayonnaise efter en hemmelig opskrift i Mød Din Mad.
Udgivet 31. oktober 2016

Mød din mad

Er der hindbær i hindbærbrusen? Hvordan bælger man en ært? Og kan en ustresset og sund opvækst smages i kalvekødet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Anna Louise Tranæs Didriksen forsøger at få besvaret i programserien Mød Din Mad.

Mød Din Mad fortæller også historier om livet som fødevareproducent i Østjylland. Hvilke muligheder knytter sig til det østjyske og hvilke udfordringer?

Følg blandt andet processen fra ko til kræs på Osteriet Hinge, når der fremstilles en helt speciel råmælksost. Og kør med, når Morten Aleksandersen i pendulfart fragter rødkål mellem den fædrene gård og konservesfabrikken på Samsø.