Tom lider af vandskræk: Kan han hjælpes?

2016/06/03
Tom Sparre-Ulrich fra Midtjylland lider af vandskræk. Når han bader fra stranden, går han sjældent længere ud end til maven, og i svømmehallen har han det bedst med en hånd på kanten. Frygten for at drukne er opstået i barndommen og forstærket ved en konkret oplevelse i Tyrkiet for 12 år siden. Efter en dramatisk tur i en river-rafting flåde blev han psykisk presset til at lade sig falde i vandet og var tæt på at drukne. Nu skal svømmeterapeuten Britt Via hjælpe Tom med at overvinde sin vandskræk. Undervisningen foregår i Gelleupbadet og Britt Via har lovet Tom, at han kan lære at flyde uden hjælp efter kun 1 times undervisning.
Serie
Livet + det løse

Livet + det løse tager pulsen på de almindelige - men bestemt ikke kedelige - østjyders liv. Det kan være den unge fodermester, der skal på dyrskue med sine fineste dyr, eller den handicappede, der for første gang deltager i et krævende motionsløb.

I hvert program er der desuden et portræt af en person med et særligt forhold til en maskine, ligesom vi hver gang møder en lille nyfødt østjyde.