Tag med på dyreindsamling af lam og kalve i Mols Bjerge

10/11/2016
Denne gang i Livet + det løse er vi tilbage i Mols Bjerge hos Bent Caspersen og hans faste stab. Bent passer året rundt Naturstyrelsens kvæg og får, der til gengæld passer de fredede arealer i det unikke landskab. Det er blevet efterår, og tiden er kommet, hvor lam og kalve skal skilles fra deres mødre efter det frie liv i bakkerne på Mols og Helgenæs. Og så skal vi møde Hasse Bank Johansen, som kvalificerede sig til verdens mest prestigefyldte bartenderkonkurrencer, World Class, i 2014. Nu har han bl.a. udgivet en bog og skal snart åbne en ny bar, og så udkommer han med en serie med bargrej i Dansk Supermarked og Coop.
Serie
Livet + det løse

Livet + det løse tager pulsen på de almindelige - men bestemt ikke kedelige - østjyders liv. Det kan være den unge fodermester, der skal på dyrskue med sine fineste dyr, eller den handicappede, der for første gang deltager i et krævende motionsløb.

I hvert program er der desuden et portræt af en person med et særligt forhold til en maskine, ligesom vi hver gang møder en lille nyfødt østjyde.