John kom fra Albertslund for Letbane-åbning: Jeg var mundlam

John Bodholdt Nielsen havde taget turen fra Albertslund til Jylland for at opleve åbningen af Letbanen

01:09

John Bodholdt Nielsen havde glædet sig usædvanligt meget til Letbanens åbning. Han er medlem af Sporvejshistorisk Selskab og foreningen letbaner.dk og har interesseret sig for tog, siden han var 5 år gammel.

Tusindvis af mennesker havde glædet sig til Letbanens åbning lørdag, og lige så mange blev skuffede, da det fredag blev offentliggjort, at åbningen var aflyst.

En af de personer, der havde rejst længst og måske også glædet sig mest til er John Bodholdt Nielsen fra Albertslund.

Jeg var mundlam i et minut, og det ligner ellers ikke mig. Det var noget af et chok

John Bodholdt Nielsen, medlem, Sporvejshistorisk Selskab

Han er medlem af Sporvejshistorisk Selskab og foreningen letbaner.dk og har interesseret sig for tog, siden han var 5 år gammel. Han havde taget turen til Jylland fredag for at overvære festlighederne. 

Togentusiasten fik nyheden om aflysningen midt i aftensmaden, mens han sad hos nogle venner i Skanderborg.

Læs også Letbanen beklager: 4000 stykker kransekage deles ud på Dokk1

- Jeg var mundlam i et minut, og det ligner ellers ikke mig. Det var noget af et chok. Det her ville jo have været en kæmpestor begivenhed. Jeg er da lidt ked af det. Jeg kunne godt have brugt denne her weekend på andre ting end at tage herover og opleve næsten ingenting, siger John Bodholt Nielsen.

Trods aflysningen af åbningen, valgte John Bodholdt Nielsen alligevel at tage ind til Dokk1 i Aarhus lørdag, hvor festlighederne skulle være forgået kl 12.00. Han væbner sig med tålmodighed, og håber på at åbningen finder sted inden alt for længe.

Læs også Trafikstyrelsen: Letbanen kører tidligst om halvanden måned

- Nu har vi ventet på denne her letbane i 45 år, og nu bliver vi så nødt til at vente nogle måneder mere. Det overlever vi nok, siger John Bodholdt Nielsen.

Se interview med togentusiasten John Bodholdt Nielsen ved at klikke på videoen øverst i artiklen.