Defekt letbaneskinne omdirigerer trafikken

Aarhus Letbane er nødt til at skifte en af de nye skinner i krydset Randersvej og Nehrus Allé. Det giver trafikale ændringer

Foto: Aarhus Letbane

Fra torsdag aften og 10 dage frem vil bilister i krydset Randersvej og Nehrus Allé i den nordlige del af Aarhus opleve, at trafikken er anderledes. Det skyldes, at Aarhus Letbane skal arbejde med en defekt skinne i krydset.

For nylig blev skinnen påkørt af en lastbil, og nu må letbanens folk derfor udskifte et større skinnestykke.

- Arbejdet medfører en mindre omlægning af trafikken, men det vil stadig være muligt at passere krydset. Særligt bilister i det sydgående spor på Randersvej vil opleve en ændring i trafikken. For at gøre plads til arbejdet optages den midterste del af krydset, så begge vejbaner i sydgående retning drejer udenom arbejdspladsen, oplyser Aarhus Letbane. 

På grund af arbejdet i krydset bliver busstoppestedet på Randersvej flyttet fra syd til nord for Nehrus Allé.

For at reducere generne for trafikken har Aarhus Letbane fået dispensation til at arbejde døgnet rundt. Arbejdet strækker sig fra torsdag aften 9. februar kl. 20.00 til søndag aften 19. februar kl. 23.45.

Ændringerne i bussernes køreplaner træder i kraft fra fredag aften 10. februar kl. 20.00 og gælder frem til arbejdets afslutning. Indtil da gælder normal køreplan.

  Foto: Aarhus Letbane