lokalreportere

Lokalreporter til TV2 ØSTJYLLAND

TV2 ØSTJYLLAND søger en reporter, der dækker Odder og Samsø kommuner.

Vi tror på, at lokaljournalistik både skal være nært og ambitiøst, og vi ved, at det er med de gode lokaljournalistiske historier, man for alvor kan gøre en forskel for mennesker.

Derfor vægter vi lokaljournalistikken højt med en dedikeret redaktion på fem journalister, hvis eneste opgave er at dække deres kommuner helt tæt, både når der skal afsløres ulovligheder, skabes samtaler eller viderebringes inspiration.

Vi leder efter en journalist, der kan træde ind i denne gruppe og være lokalreporter for Odder og Samsø.

Lokalreporterne på TV2 ØSTJYLLAND er østjydernes personlige indgang til vores hus. De arbejder dedikeret med at få historierne fortalt på både tv, web og sociale medier. De sætter fokus på brugernes dagligdag og de udfordringer og problemer, der følger med, og de forsøger altid at stille de ansvarlige til ansvar for deres beslutninger.

Lokalreporterne bruger deres personlige facebookprofiler til at dele og debattere indholdet, som de samler sammen – og inviterer alle til at være med til at diskutere og tale med om, hvad der forgår i kommunen. Du kan læse mere om lokalreporterne her: www.tv2ostjylland.dk/lokalreportere


Vi søger en medarbejder, som:

  • deler vores dedikation for den nære journalistik – også når den er afslørende eller undersøgende

  • kan se store perspektiver selv i den lille historie

  • kan formidle på flere platforme på tværs af web, tv og sociale medier

  • er ambitiøs, initiativrig og som ser muligheder frem for begrænsninger

  • både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre


Vi tilbyder et udviklende job med masser af perspektiv i et mediehus med store ambitioner og høj faglighed. Først og fremmest er vi knap 100 ansatte, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Der er højt tempo – men der er også højt til loftet, og vi er sjove at være sammen med.

Vi er stolte af, at vi arbejder i et moderne og modigt mediehus, som er indstillet på at forme, teste og udfordre morgendagens medielandskab.

TV2 ØSTJYLLAND er en del af de otte TV2-regioner. Vi arbejder strategisk med vores målgrupper, og producerer indhold til både YouTube, Facebook, Instagram, web, podcast, TV 2-vinduerne samt til vores 24-timers kanal. Læs mere om vores arbejde på vores udviklingsblog.

For yderligere oplysninger kan du kontakte chefredaktør Dennis Kragelund på dekr@tv2oj.dk eller tlf. 61697999. Vi leder efter en medarbejder, der kan begynde til januar 2022.

Du skal sende din ansøgning til job_e076@tv2oj.dk. Ansøgningsfristen er mandag d. 15. november. Vi holder samtaler i uge 47.