IT-supporterelev søges til TV2 ØSTJYLLAND

Brænder du for IT-support og drift? Er du nysgerrig og fuld af gode IT-tekniske løsninger? Vil du supportere og udvikle IT-systemer? Har du mod på at sætte dig ind i broadcast-systemer og understøtte TV og vores øvrige platforme med IT? Kan du lide, at dagene er forskellige og med nye udfordringer?

Så skal du søge stillingen som IT-supporterelev på TV2 Østjylland.

TV2 Østjylland er et mediehus, hvor alle vores nuværende platforme – Facebook, Instagram, Youtube, web og TV – er ligeværdige, og hvor det altid er den gode historie, der er i fokus.

Derfor er det vigtigt, at vi har en supportafdeling som kan supportere, understøtte og udvikle vores broadcast, IT, produktionsform og platforme. Afdelingen er ansvarlig for at vedligeholde alle TV2 ØSTJYLLANDs tekniske systemer 24 timer i døgnet - 365 dage om året.

Du bliver en del af en elev- og praktikantgruppe, hvor fællesskab vægtes højt. Basen er Skejby i Aarhus, og skoledelen vil som udgangspunkt foregå på AARHUS TECH. Du skal have afsluttet grundforløbet på IT-supporteruddannelsen.

Da organisationen benytter Mac arbejdsstationer, vil kendskab til Mac OS være en fordel. Der vil forekomme skiftende arbejdstider.

Du er positiv, fleksibel og energifyldt som person, og møder kolleger og eksterne samarbejdspartnere med imødekommenhed - også i pressede situationer. Din allervigtigste kompetence er nysgerrighed.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er onsdag den 17. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Send din ansøgning til: job_7ys8@tv2oj.dk

Ansættelsesstart er januar 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vejleder Siw Bæckmann Nissen på mail: sini@tv2oj.dk eller telefon: 30 10 11 09