FTP-elev søges til TV2 ØSTJYLLAND

Er du super kreativ og fuld af gode idéer? Elsker du at filme og redigere? Vil du producere indhold med video og grafik i alle afskygninger til alle platforme? Kan du godt lide, at dagene er forskellige og med nye udfordringer?

Så skal du søge stillingen som FTP-elev på TV2 Østjylland.

TV2 Østjylland er et mediehus, hvor alle vores nuværende platforme – Facebook, Instagram, Youtube, web og TV – er ligeværdige, og hvor det altid er den gode historie, der er i fokus.

Vi forventer, at vores elever tænker indhold og deltager aktivt med bud på historier, produktionsform og platform.

Du vil naturligvis få en god oplæring i at skelne mellem hvilken slags video eller grafik, der skal laves til hvilken platform – og hvilken type indhold, der fungerer bedst.

Vi sørger for at ruste dig godt til den virkelige, foranderlige medieverden, der venter på den anden side af din elevtid.

Vigtigst af alt har vi det først og fremmest sjovt. Der er plads til at afprøve nye fortælleformer, og det er i orden at begå fejl. Sådan er det, når man eksperimenterer!

Du bliver en del af en elev- og praktikantgruppe, hvor fællesskab vægtes højt. Du kan se med på vores facebookside for elever og praktikanter her: https://www.facebook.com/TV2OJuddannelse

Basen er Skejby i Aarhus, og skoledelen vil som udgangspunkt foregå på Medieskolerne i Viborg

Du skal:

  • Have gennemført GF2 (Grundforløb 2) på enten Next i København eller Medieskolerne i Viborg
  • Have kørekort
  • Være fleksibel og indstillet på skiftende arbejdstider


Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er onsdag den 17. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Ansættelsesstart er mandag den 17. januar 2022 (Med HF1-start 7/2 2022) Send din ansøgning til: job_89hl@tv2oj.dk

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FTP-vejleder Siw Bæckmann Nissen på mail: sini@tv2oj.dk eller telefon: 30 10 11 09


TV2 8643
Foto: Agnete Schlichtkrull