TV2 ØSTJYLLAND laver byttebørs for konfirmationstøj

TV2 ØSTJYLLAND står bag ny byttebørs for konfirmationstøj og tilbyder årets konfirmander mulighed for at blive del af en fotoudstilling.

05:12

Hvornår er det egentlig man bliver voksen? Og hvordan føles det at stå på kanten til sin konfirmation? De spørgsmål sætter vi i de kommende måneder fokus på på TV2 ØSTJYLLAND.

70 procent af de unge i Østjylland bliver konfirmeret – og det er ikke bare en stor begivenhed i deres liv – det kan også være en dyr en af slagsen.

For at hjælpe østjyske familier, der ikke har stort konfirmationsbudget, går op i bæredygtighed og genbrug eller har skabene fulde af sønnernes og døtrenes nærmest ubrugte konfirmationstøj, har TV2 ØSTJYLLAND oprettet webshoppen konfirmandshop.dk, hvor man både kan donere sit brugte konfirmationstøj og som kommende konfirmand få tilsendt tøjet gratis.

Tilbuddet gælder både piger og drenge. Webshoppen holder åbent frem til sidst i maj.

I dag bliver jeg voksen

Byttebørsen er del af  ’I dag bliver jeg voksen’ - et projekt lavet af TV2 ØSTJYLLAND.

For hvad tænker de unge konfirmander på, hvad betyder noget for dem og hvad drømmer de om?

Læs også Ro på! Konfirmationen kan også holdes i p-kælderen

Det vil vi undersøge med fotoprojektet "I dag bli’r jeg voksen".

Derfor tilbyder vi 50-100 unge konfirmander at blive fotograferet af en professionel fotograf og interviewet kort omkring deres forhold til konfirmation.

De fotos vil blive brugt i en fotoudstilling og brugt i en webdokumentar i konfirmationsperioden og forhåbentlig skabe en masse spændende samtaler om overgangen fra barn til voksen anno 2018.

Spred budskabet

Vi håber, at I vil have lyst til at sprede dette tilbud på skolens intra og i klasserne.

Se mere på konfirmandshop.dk, der som sagt er et tilbud til alle, der har lyst til at donere noget af deres gamle konfirmationstøj eller mangler det helt rigtige outfit til den store dag.