Rift om konfirmations-lokaler: Så tidligt skal du være ude

Restauranter og selskabslokaler i Aarhus er reserveret til konfirmationer helt op til fem år frem i tiden

Du skal have næsen langt fremme og være ude i god tid, hvis du skal have fingrene i et lokale til din eller dit barns konfirmation i Aarhus og omegn.

En rundspørge, som TV2 Østjylland har foretaget blandt 17 venues i Aarhus, viser, at de i gennemsnit er reserveret op til 3,5 år frem i tiden til konfirmationer. 

I alt svarer fire af de adspurgte venues, at der typisk altid er reserveret fem år frem i tiden til konfirmationer. Det betyder altså, at du her allerede skal skrive dit barn op i 2. klasse for at være sikker på et lokale.

Et af de steder er Sabro Kro. 

- Det er kun dejligt, at der er booket så langt frem, fordi det betyder, at der er sikret glade gæster og forretning i fremtiden også, siger Jakob Beck Wätjen, der er administrerende direktør på Sabro Kro.

Jakob Beck Wätjen glæder sig over de mange reservationer på kroen, men opfordrer alle, der ikke har nået at reservere til at tænke i alternativer. 
Jakob Beck Wätjen glæder sig over de mange reservationer på kroen, men opfordrer alle, der ikke har nået at reservere til at tænke i alternativer. 

Rift om de populære datoer

Man skal særligt være tidligt ude, hvis man vil booke et lokale til sin konfirmation på en af de mest populære datoer, som er i Storbededagsferien og Kristi Himmelfartsferien.

Sabro Kro er reserveret til konfirmationer til og med 2022.
Sabro Kro er reserveret til konfirmationer til og med 2022. Foto: Sabro Kro

Hos flere af de adspurgte venues har de nemlig fuldt booket flere år frem på netop de datoer, mens øvrige datoer i konfirmationsmånederne april og maj stadig er åbne for reservationer.

- Book, så snart I har en dato, siger Jakob Beck Wätjen og fortsætter:

- Jeg ved dog, at der desværre er flere sogne, der først får konfirmationsdatoer at vide sent, og det er ærgerligt, at det ikke kan være lige for alle.

Klik på de røde prikker for at se kuvertpris, og hvor langt frem i tiden der er reserveret til konfirmation i Aarhus Centrum.

 

Klik på de røde prikker for at se kuvertpris, og hvor langt frem i tiden der er reserveret til konfirmation i nærheden af Aarhus:

 

Grafik 1000 sure sygeplejersker Still

play Ulige løn for kvinder skyldes 50 år gammel lov

anna møller yang mensa intelligente kvinder

play Svært at være intelligent og kvinde: - Deres præstationer reduceres til fantasiløs arbejdsomhed

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

080321 Mænd i børnehaven VTR 1930 Still 2

Thomas er pædagog: Nu skal han have flere mandlige kolleger

sygeplejerske

Enhedslisten vil have langsigtet plan for ligeløn

Grenaa-Anholt Færgefart

Anholtfærgen frigiver flere billetter