I dag: Gratis photo shoot for konfirmander

I dag kan årets konfirmander kvit og frit få taget et professionelt konfirmationsbillede på TV2 ØSTJYLLAND fra klokken 17.00-20.00

I dag bliver der taget billeder af en masse konfirmander på Auning Skole. Du kan komme til gratis photo shoot på TV2 ØSTJYLLAND i dag kl. 17.00. Både piger og drenge er velkomne.

Knips, smil, knips!

Photo shootet løber af stablen i dag på TV2 ØSTJYLLANDs adresse Skejbyparken 1, 8200 Aarhus N. Alle østjyske børn, der skal konfirmeres i år, er velkomne.

TV2 ØSTJYLLAND stiller en professionel fotograf til rådighed, så det eneste, modellerne skal sørge for, er at trække i konfirmationstøjet, sætte håret og møde op. 

00:40

Video: Sådan så det ud til vores photo shoot på Auning Skole tidligere i dag. Du kan stadig nå at få taget et konfirmationsbillede. Sidste fotosession foregår i aften mellem klokken 17.00-20.00 på TV2 ØSTJYLLAND.

Luk video

Læs også Konfirmand: - Det er noget pjat, at vi bliver voksne

En samlet fotoudstilling

Billederne vil blive brugt i en samlet fotoudstilling og i en webdokumentar i konfirmationsperioden, hvor TV2 ØSTJYLLAND sætter fokus på overgangen fra barn til voksen anno 2018.

Konfirmanderne vil derfor også blive interviewet kort om de tanker, de gør sig op til konfirmationen. Modellerne får naturligvis også et eksemplar af deres flotte konfirmationsbillede, som kan pryde takkesangen på den store dag.

01:49

Video: Der er mange ting at tage stilling til, når man skal konfirmeres. Fem unge fra Lisbjergskolen forholder sig til konfirmationens store spørgsmål.

Luk video

Tag klassekammeraterne under armen

Hermed en opfordring til alle østjyske konfirmander om at sætte håret, hoppe i konfirmationssættet og tage klassekammeraterne under armen og komme op til en hyggelig fotografering på TV2 ØSTJYLLAND fra klokken 17.00 til 20.00 i aften.

Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for transporten hertil. 

Læs også Ro på! Konfirmationen kan også holdes i p-kælderen