Var på ferie under budgetforhandling: Nu har han forladt Liberal Alliance

Byrådsmedlem i Syddjurs kommune, Per Zeidler, forlader Liberal Alliance og bliver løsgænger

Per Zeidler, der er byrådsmedlem i Syddjurs Kommune, forlader partiet Liberal Alliance. Det skriver lokalpolitikeren på sin Facebook-side søndag aften. Han var frem til søndag den ene af partiets to medlemmer i byrådet, men nu fortsætter han som løsgænger.

- Det er sket efter gensidig forståelse og er af private årsager, det skriver Per Zeidler på Facebook.

TV2 ØSTJYLLAND kunne onsdag fortælle, at Liberal Alliance var fysisk fraværende under de afsluttende budgetforhandlinger i Syddjurs Kommune. Da byrådet tog hul på de sidste forhandlinger i forrige uge, sad Per Zeidler i Tyrkiet på en ferierejse, mens Flemming Hansen (LA) var på vej hjem fra en ferie på Mallorca.

Ikke på grund af postyr

Per Zeidler forklarede selv, at han deltog i forhandlingerne via telefon fra Tyrkiet og i øvrigt havde deltaget i budgetseminaret, der løb af stablen i midten af september. Da Flemming Hansen (LA) kom hjem var han med til at indgå forliget med de andre partier. 

Men Per Zeidler skriver selv på Facebook, at hans exit ikke har noget at gøre med sagen om hans fysiske fravær fra de endelige forhandlinger.

- Der er ingen tumult omkring dette, og har således intet med TV2 ØSTJYLLANDS historie fra forleden at gøre, skriver han.

Per Zeidler var ellers opstillet som spidskandidat for Liberal Alliance i Syddjurs. Men nu skal partiet finde en anden kandidat til at stå i spidsen for partiet i kommunen.

quote Der er ingen tumult omkring dette.

Per Zeidler, løsgænger

- Den lokale bestyrelse og kandidater er selvfølgelig lidt rystede, men de finder en løsning på en anden spidskandidat, skriver Per Zeidler på Facebook.

Michael Vejlstrup, der er lokalformand for Liberal Alliance i Syddjurs, fortæller, at partiet vil finde en ny spidskandidat mandag aften. Der er deadline for at aflevere listen af kandidater tirsdag klokken tolv.

TV2 ØSTJYLLAND har mandag forsøgt at få en kommentar fra Per Zeidler, men han svarer ikke på vores henvendelser.

20210415-173225-L-1920x1280we

Forsamlingsloft, stadiontilskuere og idræt: Aftale rykker genåbning frem

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

Lige nu
øl alkohol bar værtshus fadøl

liveblog Ministerie bekræfter: Værtshuse og barer åbner også

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste