Ung byråds-kandidat: Man skal sørge for at få passet sine sengetider

Gå i seng i ordentlig tid, det er et af rådene til de yngre byrådskandidater

Demokratiet er bredt, og derfor er det også kun passende, at der både er yngre og ældre politikere, der stiller op til kommunalvalget.

TV2 ØSTJYLLAND fangede mandag tre af de yngre af slagsen til en snak før det for alvor bliver afgjort, om de sikrer sig en plads i Aarhus’ Byråd de næste fire år.

quote Det har været sjovt mest af alt, tror jeg, for mit vedkommende i hvert fald. For at være helt ærlig, så er man også ved at være træt.

Anders Winnerskjold (S), byrådskandidat i Aarhus Kommune.

En af dem er Socialdemokratiets kandidat Anders Winnerskjold, som efterhånden godt kan mærke, at det har været en lang valgkamp.

- Det har været sjovt mest af alt, tror jeg, for mit vedkommende i hvert fald. For at være helt ærlig, så er man også ved at være træt. Vi snakkede om det her den anden dag, er det 10.000 mennesker eller sådan noget, man har mødt, og man er jo på, når man er politiker, og det skal man selvfølgelig også være, så det er måske også meget godt, at det lige så stille lakker mod enden, men når man brænder for noget, så er det okay, så kan man godt trække det ud i gear, siger Anders Winnerskjold (S).

Gode til at debattere

Jakob Søgaard Clausen har fundet vej til Dansk Folkepartis stemmeseddel, og han har været imponeret over det debatniveau, han har set til dette kommunalvalg.

- Jeg synes faktisk, at vi har været gode til at debattere i Aarhus, både i ungdomsregi men faktisk også, når jeg har været ude til nogle af de lidt mere garvede politikere, siger Jakob Søgaard Clausen (DF)

Lene Horsbøl stiller op for Venstre, og selv om hun også er blandt de yngre kandidater, har hun været byrådsmedlem siden 2013, og det giver noget erfaring.

- Ja i hvert fald i forhold til den del, der hedder at få nok søvn. Det har jeg opprioriteret denne gang, det med at gå en lille smule før i seng, og jeg har prøvet at fortælle de andre kandidater, at hvis man skal have energi til en valgkamp, der varer tre uger i det tempo, som sådan en kommunalvalgkamp gør, så skal man sørger for at få passet sine sengetider, siger Lene Horsbøl (V).

Se mere til de tre kandidater øverst i artiklen.

Retten i Aarhus

Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

Hjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn

politibil

Vanvidskørsel i Aarhus V: Kørte 115 km/t i byzone

Eva Secher Mathiasen

Corona har ramt danskerne på psyken

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs