Rødt-grønt valgforbund dannet i Randers

Socialdemokratiet, SF og Alternativet har indgået valgforbund og vil arbejde for bæredygtighed og positiv kultur i byrådet

Socialdemokratiet, SF og Alternativet i Randers Kommune er indgået i valgforbund forud for kommunalvalget i november. Det skriver partierne i en pressemeddelelse fredag.

Det betyder, at alle de stemmer, partierne får, ender i den samme pulje. Hvis ét af partierne ikke skulle blive stemt ind, ryger stemmerne til de andre partier. På den måde minimerer man stemmespild.

- Positiv politisk kultur, bæredygtighed, både socialt, økonomisk og miljømæssigt, vil vi sætte i højsædet. Det er nogle af de ting, vi har sagt til hinanden, at vi vil arbejde for i fællesskab, siger Torben Hansen (S) til TV2 ØSTJYLLAND.

Et bedre samarbejde

Partierne vil også arbejde for et bedre samarbejde i hele byrådet.

- Det er ikke nogen hemmeligt, at det har været turbulent i Randers Kommune. Der har i byrådet været en tendens til fejlfinder-kultur. Der sidder tusindevis af ansatte i Randers, der gør et fantastisk stykke arbejde. Så vi vil lave en tillidsreform 2, så vi kan få luget ud i dokumentationskrav og mål og give medarbejderne mere frihed i forhold til de opgaver, der skal løses, siger Torben Hansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Der er ifølge Torben Hansen ingen aftaler mellem partierne om, hvordan de vil gribe konstitutionen an i dagene efter valget den 21. november. 

VALGFORBUND

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Skejby Sygehus Aarhus Universitetshospital

Østjysk patientforening jubler: Besøgsrestriktioner på hospitaler ophæves

Dagens mest læste